Esküvő

Esküvő a Pezsgőházban vagy catering a Pezsgőházzal 2019-ben

Amikor pároddal tervezgetitek a Nagy Napot, álmodoztok az esküvői ruhákról, dekorációról és boldog pillanatokról, úgy képzelitek hogy minden tökéletes lesz, felhőtlen és gondtalan….

Ezt az álmot segítünk megvalósítani azzal, hogy a több mint 15 éves tapasztalatunkat felhasználva – közel 500 sikeresen lebonyolított esküvő után is – lelkiismeretesen, gondos odafigyeléssel és profi csapattal munkálkodva tesszük felejthetetlenné számotokra az esküvői rendezvényt.

A kezdeti szervezéstől a lakodalom utáni napfelkeltéig kísérjük végig személyesen az eseményeket, hogy a család és a barátok még évek múlva is csak a finom ételekre, a jó hangulatra és vidámságra emlékezzenek.
Ha már megvan a MIKOR? a következő felmerülőkérdés a HOL?….

A következő linkre kattintva megtekinthető: Esküvői menük a Pezsgőházban és a Littke Palace Látogatóközpontban.

Árajánlatkérés: Nagy Katalin - etterem@pezsgohaz.hu  

A Pezsgőház éttermen kívül számos pécsi és Pécsen kívüli helyszínen biztosítottunk már teljes catering szolgáltatást, legyen szó elegáns környezetről vagy sátras/szabadtéri esküvőről.

Igény szerint elkészítjük az évszaknak, helyszínnek és elképzelésnek megfelelő ajánlatunkat, melyből kiindulva megtesszük az első lépést az elégedett, boldog végkifejlet felé…