Rólunk írták

"To everybody:

Thank you so much for the good service & food on our birthday on the 6th of February! We love your restaurant very much and we will definitely be back. Keep up the good work! :)

Best regards from:"

Marte Trooyen
Anna Bokelman


"Minden nagyon finom volt, jövünk még... és ez nem fenyegetés..."

Vitray Tamás


"Nagyon finom, jó ízek, kiváló kiszolgálás."

Bodrogi Gyula


"Pezsegjen soká a boltjuk, nagyszerű!"

Jancsó Miklós"Hálás köszönettel tartozunk ifjú férjemmel egy tökéletes esküvői party lebonyolításáért! Egy profi brigád, összeszokott csapat fenséges vacsorája örök meleg emlékkel fog bennünket eltölteni. Kimondhatatlanul jó érzés a tudat, hogy minden problémánkat, a nagy napon felmerült és mások által által okozott bakikat mosolygós arccal oldottátok meg, erőn felüli teljesítménnyel!"

Köszönettel: Porkert Fanni és Pap Péter


"Nagyon köszönjük a professzionális Chaine-vacsorát, felejthetetlen és magas szakmai színvonalú volt."

Vetter Margó, Vadrózsa étterem Budapest


"Igaz hogy turista nyugdíjasként csak napi menüt ettünk, de az étel és a kiszolgálás sokszorosan megérte az árát."

Kovács Béla


"Itt minden a VENDÉG-ről, azaz Rólunk szól..."

Kerner család


"Köszönünk Nektek mindent! Csodálatos élmény volt, minden ifjú párnak azt kívánom hogy ilyen jól érezze magát az esküvőjén-lakodalmán, mint ahogy mi átéltük ezt a napot!"

Filákovity Réka és Dusán


"Az esküvőnk tökéletesre sikerült, Kati, úgyhogy én csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Mindenki dicsérte a finom ételeket, a kedves és gyors kiszolgálást. Nagyon kitettetek magatokért!
Legközelebb is hozzátok szervezzük a nagyobb családi összejöveteleket, az tuti! :) További sok sikert, és minden jót kívánok nektek!"

Bárdi-Varga Gabriella


"Kedves Katalin! Köszönjük a péntek estét, minden rendben volt, finomak az ételek, udvariasak a pincérek. A külföldi vendégek is maximálisan elégedettek voltak."

Köszönettel:
Hollódy Katalin


"Kedves Katalin!
A véleményem: A hely szuper, az ételek ízletesek, a borok finomak, a kiszolgálás remek! Kell ennél több?"

Üdv: Hajni


"Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a Special Pécs Klaszter 2011. szeptember 15-én és 16-án, a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban megrendezett konferenciájának ellátását.
A felszolgált ételek minősége, a felszolgáló kollégáik figyelmessége és az, hogy képesek voltak a program változásra is azonnal és kifogástalanul reagálni mindezzel hozzájárultak konferenciánk sikerességéhez!

Munkájukhoz további sok sikert kívánok!"

Köszönettel,
Dér Hajnalka
Equalent Humán Kft.


"Jó pár évvel ezelőtt egy ritkán látott barátunk esküvőjén vehettünk részt a Pezsgőház étteremben. Azon túl, hogy a dekoráció nagyon ízléses volt, és a felszolgálás is gyors és kedves, sajnos a vendéglátónk nem gondolt arra, hogy legyen vegetáriánus étel is. Amikor a pincér felszolgálta a főételt, mi sajnos vissza kellett utasítsuk. Mikor elmondtuk, hogy nem fogyasztunk húst, a pincér nagyon kedvesen vette tudomásul, és 15 perc múlva visszatért egy frissen elkészített tésztás-zöldséges étellel, olyan finommal és különlegessel, amit előtte még sosem kóstoltunk. Nagyon kellemes tapasztalat volt, hogy van olyan étterem, ahol tovább is látnak a rántott gomba-rántott sajt paradigmánál, ha húsmentes ételről van szó!De azt is írhatnám, hogy 2009-ben, az általam szervezett osztálytalálkozó után rengeteg pozitív visszajelzést kaptam volt évfolyamtársaimtól. Szinte mindenki megemlítette, hogy nagyon finomak voltak a svédasztalon felszolgált ételek, és nagyon élveztük, hogy külön teremben vagyunk. Személy szerint ehhez hozzátenném, hogy a szervezés során nagyon rugalmas, és pozitív hozzáállást tapasztaltam, minden kívánságunkat maradéktalanul teljesítették (kezdve a sokáig maradástól a vetítővászonig). Ezúton is köszönöm!Hát most ez a kettő jutott eszembe, sok sikert a honlaphoz!

Üdv,
Kemény Ági"


"Aki megkérdezi tőlem, hogy Pécsett melyik éttermet ajánlom, ha színvonalas helyszínt illetve minőségi ételeket keresnek (akár kisebb összejövetelhez, rendezvényhez), akkor csakis a Pezsgőházat ajánlom: a hely hangulata messze a legjobb városunkban, az ételek igényesek, a felszolgálás úri.
Talán a választék bősége miatt érheti esetleg kritika: egy másik nagyon ismert, forgalmas étterem több ételt kínál étlapján.

Üdv:
Wildanger Roland
New West Biztosítási Alkusz Kft."


"Bárcsak minden szombaton újra és újra esküvőm volna… A sok biztos, jó döntésű és nem bánt tervezés és szervezés mellett egy mindig 101% ugyanaz maradna: Pezsgőház! Ott volt a mi helyünk, ott voltunk mi “otthon” a nagy napon! Minden évfordulókor jól eső az emlékezés és ha becsukom szemem: látom Istvánt, érzem a szarvashús és mártás illatát, számban a rumos meggy íze, hallom a zongorát!

Köszönjük! Egy életre szól az élmény!
Ingó és Béla – esküvő 2006. szeptember 2."


"Kedves Kati.
Évek óta ajánlom az éttermüket a barátaimnak, ismerőseimnek.
Eddig mindegyik jó szívvel tér be azóta is Önökhöz.
Tartsák a színvonalat!

Üdvözlettel:
Leposa Marianna"


"Kedves Kati!
Ha megengeded, hozzájárulnék én is a magam véleményével:
Stílus, minőség, profizmus. Ez a három szó, ami Rólatok mindig eszembe jut. S bár úgy alakult az élet, hogy (sajnos) ritkábban vagyok Pécsett mostanság, mindig öröm betérni Hozzátok egy remek ebédre vagy vacsorára.
Kívánok Nektek a jövőben is sok sikert! S ha már itt tartunk, még nem tudom, mikor jövök haza legközelebb, de egy pezsgőházas étkezés nem fog kimaradni! (-:

Üdvözöl:
Fónod Péter"


"A Pezsgőház Étterem a Sportovisok törzshelyévé vált, nem érdemtelenül!
Évek óta visszatérően itt szervezzük a szülői közösségünk körében népszerű óvodabálunkat.
Kati, és István segítőkészsége, maximalizmusa, rugalmassága, és kedvessége, valamint a magas színvonalú környezet, a kiváló kiszolgálás, és a különlegesen remek konyha lehetővé teszi, hogy óvodai rendezvényink felejthetetlen élménnyé váljanak a résztvevők számára.
Mivel a Pezsgőházban tartott óvodai vacsoraesteken megtapasztalhattuk az étterem nagyszerűségét, ezért a Sportóvoda dolgozói, de az ide járó gyermekek szülei is – családosan, vagy baráti társasággal – szívesen választják az étterem által meghirdetett egyéb programokat, lehetőségeket.
Köszönettel tartozunk az étterem vezetésének rendezvényeink kiváló hangulatáért, a különlegesen gazdag ételkínálatért, és a nagyszerű szervezésért.
Szívből ajánljuk a Pezsgőházat mindenkinek, aki kellemes, exkluzív környezetben, különlegesen finom ételeket szeretne enni, és jól akar szórakozni. Az itt töltött idő felejthetetlen élmény lesz számukra!!!

A Sportóvoda minden dolgozója, és szülői közössége nevében:
Hoffbauerné Sinkó Csilla óvodavezető"